FC Utrecht en Care Dienstengroep zijn een samenwerking aangegaan. Care Dienstengroep gaat zich ontfermen over de dagelijkse schoonmaak van Sportcomplex Zoudenbalch, inclusief het gebouw De Hattrick.

De overeenkomst tussen de Utrechtse voetbalclub en de dienstengroep uit Nijverdal werd afgelopen zondag, voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht – FC Twente, ondertekend in Stadion Galgenwaard. “Care Dienstengroep is een grote naam in de schoonmaakmarkt en heeft zeer goede referenties afgegeven”, weet Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht. “We hebben vertrouwen in een duurzame, krachtige samenwerking met Care Dienstengroep.”

Inzet, strijd en passie
“Care Dienstengroep juicht (top)sport toe”, laat Marcel Grob van de firma uit Nijverdal optekenen. “Het resultaat dat inspanning en inzet als gevolg heeft, is een parallel met onze missie en visie. Het hebben van tevreden klanten is voor ons het doel. Om dit te bereiken bieden wij de juiste tools voor onze medewerkers om dagelijks een topresultaat neer te zetten. Schoonmaak is topsport. Hier ligt de link met FC Utrecht. Inzet, strijd en passie resulteren in het topresultaat.”

Een vertrouwd gezicht
Grob kijkt dan ook uit naar de samenwerking met de Eredivisionist uit de Domstad. “Onder het motto ‘samenwerken is onze kracht’ willen we gezamenlijk ten strijde trekken. Enerzijds om op het gebied van facilitaire diensten voor FC Utrecht de juiste partner te zijn, anderzijds het elkaar voorthelpen op een ieders vakgebied. Waar wij mogelijkheden zien voor FC Utrecht, in de vorm van bijvoorbeeld samenwerkingen en sponsoring, leggen wij de verbindingen voor de club. Daarnaast worden wij graag een nog meer vertrouwd gezicht in de omgeving met behulp van FC Utrecht.”