FC Utrecht O16 - PEC Zwolle O16 0-1 (competitie)
Beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd, die in het eerste kwartier vooral op het middenveld werd gespeeld met wat kleine kansen over en weer. Na een kwartier was er een uitbraak van PEC Zwolle O16, die werd gestopt met een overtreding in het strafschopgebied, kreeg FC Utrecht O16 een rode kaart en PEC Zwolle O16 een penalty. De strafschop werd benut door de Zwollenaren: 0-1. Zowel voor als na de break waren er nog kansen voor het in ondertal spelende FC Utrecht O16, maar dat kon in de stand geen verandering meer brengen.

Schalkhaar D1 - FC Utrecht O13 0-12 (beker)
Op een prachtig sportcomplex werd FC Utrecht O13 gesteund door een (weer) grote enthousiaste aanhang. Van onderschatting van de tegenstander was geen sprake en om dat maar gelijk aan te tonen lag de eerste goal er binnen de minuut in: 0-1. Daarna bleef FC Utrecht O13 de tegenstander goed onder druk zetten en in de vijfde minuut stond de 0-2, na een prachtige solo op het scorebord.
FC Utrecht O13 bleef aanvallen en Schalkhaar D1 kwam ook niet meer onder de druk uit. De laatste vijf minuten van de eerste helft leverden nog vier goals op, waar onder meer een schitterende volley bij zat.
In de rust werden een paar spelers gewisseld en kwamen ook twee spelers van FC Utrecht O12 het veld in. En in de eerste minuut na de rust wisten de Utrechters weer te scoren, een van de jongens uit FC Utrecht O12 vond nu het net (0-7). Daarna liet FC Utrecht O13 zien dat ze deze wedstrijd tot de laatste minuut wilden domineren, met als gevolg nog vijf doelpunten en een spetterende 0-12 eindstand.

Klik voor wedstrijdverslagen van AZ O19 - FC Utrecht O19 (4-1) en FC Utrecht O17 - Almere City FC O17 (1-3) op de uitslag van de desbetreffende wedstrijd.