Reclameboarding in de kleuren van FC Utrecht, ook al zijn dat eigenlijk niet de kleuren van het exposure afnemende bedrijf. Smipe ging ervoor. En zag de cornerboarding, in het roodwit dus, zaterdagavond bij de wedstrijd FC Utrecht – Roda JC Kerkrade in première gaan.

Smipe.nl is sinds dit seizoen zichtbaar op de LED-boarding in Stadion Galgenwaard en sinds deze jaargang neemt Smipe bovendien een hospitalitypakket af bij FC Utrecht. En sinds zaterdagavond is er dus ook Smipe.nl-cornerboarding in de Utrechtse voetbaltempel, in de kleuren van de plaatselijke FC. “Wij staan voor openheid, transparantie en open communicatie”, zegt Hessel Jan Smink, founder van Smipe. “De transparantie en eenduidige herkenbaarheid die FC Utrecht in haar uitingen nu nastreeft, spreekt ons bijzonder aan.”

De naamsbekendheid en herkenbaarheid van Smipe zal dankzij de cornerboarding in Utrecht en omstreken sterk toenemen. “Smipe kent iedereen, maar nog niet iedereen kent ons op dit moment”, aldus Smink. Op Smipe.nl kun je binnen tien seconden iemands uitgebreide en verkorte persoonlijkheidsanalyse opvragen, die je bovendien ook direct kunt matchen met de persoonlijkheidsanalyse van een ander. “Supporters van FC Utrecht kunnen met de Smipe-analyse ontdekken wie hun perfecte sportmaatje, partner, collega of coach is. Smipe verbetert wereldwijd de communicatie tussen mensen.”

Je eigen persoonlijkheidsanalyse? Die krijg je van Smipe helemaal gratis! Ga dus snel naar www.smipe.nl!