De plek die sinds 1664 aan de Oranje-Nassau-familie is verbonden. De plek waar de stadhouders jaagden en waar hun vrouwen en weduwen hun zomers doorbrachten. De plek waar Koning Lodewijk Napoleon, Koning Willem II, Koningin Emma en Koningin Wilhelmina verbleven. Zo werd Paleis Soestdijk, de locatie voor het skyboxdiner wat in samenwerking met Rabobank Utrecht werd georganiseerd, aangekondigd in de uitnodiging.

“We zijn continu naar unieke locaties in Utrecht op zoek voor onze evenementen. Hiermee proberen wij onze klanten te verrassen”, aldus Linda Ikking, die samen met Sabine Bleijenberg het evenement organiseerde. “Waar we de vorige editie op de middenstip van Stadion Galgenwaard hadden georganiseerd, kwamen we dit jaar in aanraking met Paleis Soestdijk. Als ik kijk naar wat voor avond onze relaties hebben gehad, kan ik niets anders zeggen dan dat dit wéér een geslaagde locatie was.”

'Verwachtingen overtroffen'
De gasten van dit evenement werden ontvangen in de Oranjerie van Paleis Soestdijk. Sinds de publieke openstelling van Paleis Soestdijk in 2006 is dit in gebruik als evenementlocatie met tientallen evenementen per jaar. Dat deze locatie bijzonder en verrassend is blijkt wel uit de woorden van Mohan Zeilstra van Nefkens Utrecht: “Voorafgaand aan elk event heb je bepaalde verwachtingen, bijvoorbeeld op basis van evenementen uit het verleden. Ook deze keer heeft FC Utrecht met het skyboxdiner het weer voor elkaar gekregen om zowel in sfeer, locatie, setting en de culinaire invulling mijn verwachtingen meer dan te overtreffen.”

Dineren aan prachtige tafels
Na de opening door Wilco van Schaik, Algemeen Directeur van FC Utrecht en Pieter Leyssius, Directeur Zakelijk bij Rabobank Utrecht, mochten de gasten aanschuiven aan prachtige tafels. Hier werd een gastronomisch 3-gangenmenu geserveerd door cateringpartner Albron.

Rondleiding
Na het diner viel de nieuwsgierigheid bij een aantal tafels wel op: welke schitterende ruimten herbergt Paleis Soestdijk nog meer? Zij werden op hun wenken bediend met een rondleiding door de prachtige grote Koninklijke vertrekken en de kleine kamertjes die het voormalig woonhuis van Koningin Wilhelmina bezit. De rondleiding eindigde in de wijnkelder van het Paleis, waar een overheerlijk glas wijn klaar stond. Onder het genot van dit wijntje kwam het skyboxdiner met deze Koninklijke herinnering tot een einde.