Trainer/coach en Technisch Manager Erik ten Hag is erbij. Assistent-trainer Jean-Paul de Jong komt aan bod. Hoofd Opleidingen Henny Lee geeft een presentatie. Algemeen Directeur Wilco van Schaik neemt het woord. En Supporterscoördinator Robert Junier verzorgt een rondleiding door het deze zomer flink vernieuwde Sportcomplex Zoudenbalch. Kortom: de Technische Avond die aanstaande maandag wordt gehouden, is er één die het bezoeken méér dan waard is!

Het unieke kijkje in de voetbalkeuken van FC Utrecht begint maandag om 18.30 uur. Dan geeft Supporterscoördinator Robert Junier een rondleiding op Sportcomplex Zoudenbalch, dat deze zomer een facelift heeft gekregen.

In de kantine van Sportcomplex Zoudenbalch opent Algemeen Directeur Wilco van Schaik het tweede gedeelte van de Technische Avond om 19.15 uur. Even later interviewt hij trainer/coach en Technisch Manager Erik ten Hag en ondervraagt hij de deze zomer van FC Eindhoven overgekomen assistent-trainer Jean-Paul de Jong. Supporters krijgen daarna de gelegenheid om de trainers en directeur van FC Utrecht te bevragen.

Na het vraaggesprek neemt Hoofd Opleidingen Henny Lee het woord. Hij geeft een presentatie over de stand van zaken binnen de FC Utrecht Academie. Rond de klok van 20.15 uur wordt het tweede gedeelte van de Technische Avond afgesloten en volgt een informele borrel. Daarbij zijn ook spelers, leden van de technische staf en de directie aanwezig. Een uitgelezen moment om eens met hen over FC Utrecht te praten.