Vorige week berichtten we u al dat FC Utrecht haar Offshore Business Lounge presenteerde op de Offshore Energy 2015. Op deze beurs in de RAI kwamen duizenden professionals uit de offshore-industrie af om kennis met elkaar te maken. De belangrijkste kracht die naar voren kwam van de Offshore Business Lounge is het exclusieve netwerk op hoog niveau en de business die uit dit netwerk gehaald word. Deze week spreekt FCUtrechtBusiness.nl met Vincent Nibbering, National Accountmanager bij Initial, onderdeel van Rentokil Initial, dat actief is meer dan 50 landen wereldwijd.

Damen Shipyards, Boskalis, Mammoet. Zomaar wat namen van bedrijven die zijn aangesloten bij de Offshore Business Lounge van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard. Sinds augustus 2015 is ook Initial hierbij aangesloten. Nibbering: “Via Henk van Sinderen van De Ondernemersbijenkorf in Vianen ben ik in contact gekomen met de Offshore Business Lounge bij FC Utrecht.”

Naast het bekijken van de wedstrijden in de luxueuze skybox is het realiseren van onderlinge business een belangrijke pijler van het lidmaatschap van de OBL, zoals de Offshore Business Lounge vaak wordt genoemd door leden. “Sinds we lid zijn geworden van dit exclusieve offshore-netwerk zijn er al een hoop mooie connecties ontstaan. Voor één van deze connecties, Bredenoord Aggregaten, hebben we een mooie offerte mogen maken voor het verzorgen van een fullservice concept van High Visibility veiligheidskleding voor de buitendienstmedewerkers van Bredenoord in Nederland,” aldus Nibbering. “Ik kijk ernaar uit om samen met de andere partners uit deze box het generen van business naar een nog hoger plan te tillen. De bereidheid daarvoor in deze box is enorm. Uiteindelijk betaalt het offshore-netwerk zich uit!”