Sinds de winterstop van het seizoen 2013/2014 beschikt FC Utrecht over een Offshore Business Lounge in Stadion Galgenwaard. Sinds die start is het hard gegaan in deze themalounge. Meer dan 20 bedrijven zorgen er tijdens elke thuiswedstrijd voor dat er een exclusief en hoogwaardig netwerk is uit de offshore wereld. Om nieuwe bedrijven kennis te laten maken met deze Lounge is FC Utrecht aanwezig op de Offshore Energy 2015.

Offshore Energy is een samenkomst van professionals uit de offshore industrie uit de hele wereld. Deze beurs, met haar eerste editie in 2008, breekt record na record. In 2014 waren er 13.452 bezoekers die gezamenlijk 81 (!) nationaliteiten vertegenwoordigden. Dönüs Coban, sponsorshipmanager bij FC Utrecht, ligt de beweegredenen toe om een stand in te vullen tijdens deze beurs: “De Offshore Energy is al jaren een begrip in de offshore-wereld. FC Utrecht biedt een door een stand in te vullen op deze beurs een platform ter beschikking aan haar leden waarmee zij zich kosteloos kunnen presenteren op deze beurs. Samen met onze leden kijken we ernaar uit om nieuwe bedrijven te ontmoeten die samen met ons het offshore-netwerk in Midden-Nederland nóg verder willen vergroten.”

In de RAI in Amsterdam is ruim 23.000 vierkante meter beursvloer beschikbaar waar ruim 650 bedrijven hun producten en diensten presenteren. Wilt u deze beurs ook nog bezoeken? Ga dan naar www.offshore-energy.biz en u kunt zich gratis registreren als bezoeker. De stand waar FC Utrecht haar Offshore Business Lounge presenteert heeft het nummer 8.026 en kunt u vinden in hal 8.