Er is vrije kaartverkoop voor de wedstrijd FC Utrecht - Roda JC Kerkrade. Dat betekent dat je voor die Eredivisiewedstrijd kaartjes kunt kopen zonder dat je daarbij een Seizoen- of Clubkaart van FC Utrecht nodig hebt.
De kaartverkoop voor de wedstrijd die op zaterdag 17 oktober om 20.45 uur begint in Stadion Galgenwaard is inmiddels van start gegaan.

Via internet kun je snel en eenvoudig je kaartjes scoren. Klik HIER voor de online ticketshop en, voor het geval je dat handig vindt, lees er HIER een uitgebreide uitleg over.
Natuurlijk kun je ook in de FC Utrecht Fanshop terecht voor kaartjes. De winkel van FC Utrecht, pal naast de hoofdingang van Stadion Galgenwaard, is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur open.
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 18.45 uur open en ook dan kun je, zonder Club- of Seizoenkaart, tickets voor FC Utrecht - Roda JC Kerkrade kopen. Bij de stadionkassa’s op het Westplein (Cityside) zijn kaarten voor alle vakken verkrijgbaar. Op het plein voor de Bunnikside is een kassa-unit waar tickets voor de Bunnikside kunnen worden gekocht.