Een team van FC Utrecht neemt aanstaande zondag deel aan de St. Antonius Beddenrace. De opbrengsten van die race komen ten goede aan het St. Antonius Onderzoeksfonds.

Het St. Antonius Onderzoeksfonds financiert medische onderzoeken waardoor patiënten een betere kwaliteit van leven krijgen. Om extra inkomsten voor het fonds te genereren, werden na afloop van de wedstrijd FC Utrecht – FC Groningen al vier wedstrijdshirts van FC Utrecht geveild en werd er die dag een collecte gehouden in en rondom Stadion Galgenwaard.

Maar niet alleen op die manier draagt FC Utrecht dus bij; ook aan de St. Antonius Beddenrace in Nieuwegein neemt de Eredivisionist uit de Domstad deel. De rest van het deelnemersveld: HLB Blömer Accountants en Adviseurs (Nieuwegein), Oosterlicht College (Nieuwegein), ROC Midden Nederland (Nieuwegein), Sport ID Nieuwegein, St. Antonius Ziekenhuis – Raad van Bestuur (Nieuwegein), St. Antonius Ziekenhuis – Afdeling Hart en Vaatziekten (Nieuwegein), TNT Innight (Nieuwegein), Vitras (Nieuwegein) en MMBS Gevelvoegers (Nieuwegein).

Kijk voor meer informatie over de St. Antonius Beddenrace die zondag om 16.00 uur begint op www.antoniusbeddenrace.nl.