Stond voor vanmiddag (vrijdag) aanvankelijk Jong FC Utrecht – Jong Go Ahead Eagles op de rol; inmiddels is besloten dat het combinatieploegen van de clubs uit Utrecht en Deventer zijn die elkaar vanaf 13.00 uur treffen.

Is het in Engeland niet meer dan normaal dan ploegen regelmatig een zogeheten ‘XI’ de wei insturen, in Nederland komt dat minder vaak voor. Maar vanmiddag dus wel, als FC Utrecht XI spart met Go Ahead Eagles XI.

Wedstrijdritme
Het onderlinge treffen geeft beide clubs de kans om, in een clubvoetballoos weekend, de nodige spelers toch wedstrijdritme te laten opdoen én talenten de kans te geven zich te tonen. In dat kader is de wedstrijd voor zowel FC Utrecht als Go Ahead Eagles dan ook een welkome toevoeging aan de agenda’s.

Live verslag via Twitter
De wedstrijd stond aanvankelijk ingeroosterd op Sportcomplex Zoudenbalch, maar is bovendien verplaatst naar Stadion Galgenwaard. FC Utrecht doet live verslag via Twitter. Wie @fcutrechtmatch volgt, blijft op die manier op de hoogte van de stand van zaken bij FC Utrecht XI – Go Ahead Eagles XI.