Wedstrijdmagazine FC Today is volledig vernieuwd. Het formaat van het programmaboekje is veranderd van het kleine A6 naar het handzame A5 en de grafische vormgeving van het blad is totaal op de schop gegaan. FC Utrecht-supporter Jerrold Agterberg, werkzaam bij nieuwe mediapartner ZPRESS, gaf FC Today de visuale facelift.

“De look and feel van FC Today sluit volledig aan bij waar FC Utrecht voor staat”, zegt Nieuwegeiner Agterberg, die ter inspiratie nog een bezoek bracht aan het FC Utrecht-museum. “Bovenal straalt het warmte uit. Trots. Breed toegankelijk, voor jong en oud. Loyaliteit en strijdvaardigheid. Liefde voor voetbal, passie voor FC Utrecht”, aldus Agterberg. “Ik vond het geweldig dat juist ík de kans kreeg bij ZPRESS de nieuwe look and feel te ontwikkelen. Dat vele duizenden FC Utrecht-supporters vanaf nu een FC Today doornemen die grafisch door mij is opgezet, is natuurlijk hartstikke gaaf.”

FC Today is een gezamenlijke productie van FC Utrecht, ZPRESS en Sportfacilities & Media. In de eerste editie van het wedstrijdmagazine van dit seizoen komen onder anderen Willem Janssen en Pieter Bijl aan het woord.