De kaartverkoop voor de wedstrijd FC Utrecht - sc Heerenveen is in volle gang. Via het nieuwe ticketingsysteem van FC Utrecht – daar lees je HIER meer over – worden al volop kaarten besteld voor de wedstrijd die op zondag 16 augustus in Stadion Galgenwaard om 14.30 uur begint.

Kaarten bestellen voor het treffen met sc Heerenveen in het nieuwe ticketingsysteem van FC Utrecht? Als je in de vorige online omgeving al een account had, kun je op de nieuwe site inloggen met je e-mailadres en een nieuw wachtwoord aanvragen. Dat krijg je per e-mail. Met dat nieuwe wachtwoord kun je vervolgens op de nieuwe kaartbestelsite inloggen.
Voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen geldt een Clubkaartverplichting. Je kunt, als je een FC Utrecht (Seizoen)Clubkaart hebt, kaarten voor de seizoensouverture in Stadion Galgenwaard bestellen. Per (Seizoen)Clubkaart kun je zes tickets aanschaffen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via internet en in de FC Utrecht Fanshop. In de winkel kun je tot en met zaterdag 15 augustus kaarten kopen. Tickets kun je online tot aanvang van de wedstrijd bestellen. Op de wedstrijddag zijn bovendien de stadionkassa’s geopend.