Evenals de vorige vier seizoenen is de uitverkochte Creative Box ook de komende twee jaar verbonden aan FC Utrecht. Emile van den Heuvel, directeur van HV Technical Consultancy BV, welke als gesprekspartner fungeert naar FC Utrecht, vult samen met deze bedrijven een gezellige skybox op de vierde verdieping in Stadion Galgenwaard.

HV Technical Consultancy BV, actief sinds 2002, is een onafhankelijk adviesbureau dat werkzaam is op het gebied van technische installaties in de woningbouw, utiliteitsbouw en de renovatiesector. Emile van den Heuvel: “Samen met de andere bedrijven in de box kijk ik uit naar weer een goed seizoen met volle tribunes. Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als we weer eens Europees Voetbal haalden.”

Wilco van Schaik, Algemeen Directeur van FC Utrecht, is blij met het vertrouwen van HVTC: “Het concept dat wordt toegepast in deze skybox blijkt een succes te zijn. Door zijn betrokkenheid bij onze club heeft Emile een aantal mooie partners weten te strikken waarmee hij deze skybox op wedstrijddagen van FC Utrecht deelt.”

De bedrijven die komend seizoen in de Creative Box te vinden zijn:
HV Technical Consultancy BV
I-Aspect B.V.
Kick Vormgeving & Media
Van Ruyven Advocaten
Van Meeteren Golf
Fikom Tegelzetbedrijf B.V.
Prins Schoonmaakdiensten
Olyslager B.V.
De Soesterduinen
ESED Druk & Print/ Direct Marketing