De artiesten Rik Hoogland, Danny Temming, Martin van Doorn, Hans Kaay en Jim van Veenendaal treden aanstaande zondag op tijdens de Open Dag van FC Utrecht. Die dag komt ook de in Utrecht en omstreken alom bekende DJ Pukkie meermaals in actie.

Rik Hoogland, gezegend met een breed repertoire, treedt vlak voor het begin van de spelerspresentatie op in Stadion Galgenwaard. Hoogland ken je onder meer van de hits ‘Al moet ik kruipen’ en ‘Een doodgewone Utregter’. Beluister dat laatste nummer alvast:

Een rasechte Utrechtse volkszanger. Dat is Danny Temming. Hij nam onder meer ‘’k Wist niet dat je kwaad werd’ op. Beluister die heerlijke meezinger hier alvast:

Geboren en getogen in Utrecht: Martin van Doorn. En ook hij neemt de microfoon ter hand tijdens de FC Utrecht Open Dag. Zomaar kans dat hij dan ook ‘Dat is mijn Utrecht’ vertolkt. De tekst uit je hoofd leren of gewoon even luisteren? Kijk hier:

Hans Kaay: een begrip in Utrecht en omstreken. De volkszanger zie je op dit filmpje alvast eventjes kort in actie:

Voormalig winnaar van het Smartlappen Festival Jim van Veenendaal brengt tijdens de Open Dag diverse nummers ten gehore. Een clip van één van zijn liedjes:

En tussendoor? Dan zit DJ Pukkie aan de knoppen en zorgt hij voor de muzikale omlijsting van de middag!