Met ingang van seizoen 2015/2016 wordt HANOS-ISPC leverancier van producten voor de uitgiftepunten op de publieke tribunes Deze horecagroothandel, met een vestiging in Utrecht én bestaand lid van de businessclub van FC Utrecht, is voor een periode van drie seizoenen aan de club uit de Domstad verbonden.

“Het afgelopen seizoen hebben we als club de publiekscatering voor het eerst zelf in handen genomen. Dat betekent dat we het afgelopen seizoen een ‘pioniersjaar’ hadden waarin in FC Utrecht al succesvol heeft samengewerkt met HANOS-ISPC”, aldus Marieke Holleman, Coördinator Publiekscatering bij FC Utrecht. “Ik ben dan ook blij dat we de komende drie seizoenen structureel kunnen gaan samenwerken met een écht Utrechts bedrijf, om de fans optimaal te voorzien in hun behoeften.”

HANOS-ISPC is gevestigd in Utrecht en is een begrip in de regio. John de Bruijne, vestigingsmanager van HANOS-ISPC, is blij met de structurele samenwerking: “Wij voelen ons als groothandel erg betrokken bij de regio. Samenwerken met FC Utrecht zien wij dan ook als een ultieme bekroning van regionaal ondernemerschap. We zijn er trots op om onze naam voor drie seizoenen aan de club te verbinden en zien uit naar een prettige samenwerking.”

Holleman: “Wij hebben voor HANOS-ISPC gekozen omdat zij zowel op commercieel- als leveranciersvlak het beste voorstel had. De fans gaan deze samenwerking terugzien in de kwaliteit van de catering, de betrokkenheid van een leverancier, maar vooral in een extra supporter!”