De Raad van Commissarissen (RvC) van FC Utrecht is uitgebreid in de persoon van Paul Verhoeff. De 47-jarige geboren en getogen Utrechter heeft in dit commissariaat de portefeuille strategie toegewezen gekregen. Verhoeff werkte ruim vijftien jaar voor het internationale bedrijf Reed Elsevier, waar hij diverse management- en directieposities vervulde. Anno 2015 participeert Verhoeff in diverse bedrijven.

De kersverse commissaris van FC Utrecht is enthousiast over zijn toetreding: “Na diverse gesprekken met Frans van Seumeren en bestuurders en directie van FC Utrecht nam mijn enthousiasme verder toe om deze mooie club, die een belangrijke maatschappelijke missie heeft, te ondersteunen met het neerzetten en uitvoeren van een strategie voor de komende jaren die hout snijdt.”

De RvC van FC Utrecht wordt op dit moment gevormd door voorzitter J.C. (Jacques) van Ek en de heren J.F. (Frans) van Seumeren, G.F. (Frans) Snijders en P.P.J. (Paul) Verhoeff.

Versterking Maatschappelijke Adviesraad  
De Maatschappelijke Adviesraad (MAR) van FC Utrecht, die in 2013 in het leven is geroepen met als doel de club te adviseren inzake haar maatschappelijk beleid, krijgt versterking van Frank van Eekeren. De senior adviseur en onderzoeker aan de Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) van de Universiteit Utrecht en manager van het landelijk onderzoekersnetwerk Sport & Society gaat, evenals de overige leden van de MAR, vanuit zijn ambassadeursrol de regio en zijn netwerk inzetten om een actieve bijdrage te leveren aan de verwezenlijking van de maatschappelijke activiteiten en doelen van de club.

Naast Frank van Ekeren bestaat de Maatschappelijke Adviesraad van FC Utrecht uit de heren R.M.J. (Richard) Kraan en J.L. (Hans) Spekman, en voorzitter Mevrouw G.T.C. (Geri) Bonhof.