Sean Klaiber heeft zijn eerste speelminuten gemaakt op het Festival International Espoirs de Toulon et du Var, het befaamde jeugdtoernooi dat jaarlijks in Zuid-Frankrijk wordt gespeeld. Klaiber, het afgelopen half jaar door FC Utrecht verhuurd aan FC Dordrecht, deed een helft mee met Jong Oranje dat met 3-2 won van Costa Rica.

Jong Oranje leek in zijn eerste van vier groepsduels af te steven op een monsterscore. Na ruim een half uur spelen stonden de vaderlandse talenten al op een riante 3-0 (Rai Vloet 2x, Anwar El Ghazi 1x) voorsprong. Doelpunten kort voor rust en tien minuten na rust brachten de spanning terug in de wedstrijd. De ploeg, met Sean Klaiber na rust op de rechtsbackpositie, hield echter stand en sloot daarmee het eerste duel winnend af: 3-2.

Vrijdag staat voor Jong Oranje het tweede groepsduel op het programma. Vanaf 17.00 uur is Verenigde Staten de tegenstander. Mocht Klaiber in actie komen, dan zie je hem LIVE op FOX Sports.