De wedstrijd Jong FC Utrecht – Jong PEC Zwolle wordt aanstaande maandag gespeeld in Stadion Galgenwaard. Het duel waarin de Utrechtse talenten strijden om de titel in Divisie B begint om 18.30 uur.

De toegang is aanstaande maandag gratis. De Noordtribune is geopend. Drinks en snacks zijn verkrijgbaar voor de wedstrijd en in de rust in de Leliveldzaal op de tweede etage, waar met de consumptiemunten van FC Utrecht kan worden betaald. Voor wie die niet heeft: munten worden door Maison van den Boer ook verkocht á 1,25 euro. Niet gebruikte munten kunnen direct na afloop van de wedstrijd worden ingeleverd en daarvoor krijgt men geld terug.

Wie met de auto komt, kan parkeren op het terrein voor de hoofdentree van Stadion Galgenwaard. Bij het inrijden kan bij de slagboom een kaartje worden getrokken, maar bij het uitrijden hoeft niet te worden betaald. De slagboom van de uitrijbaan blijft namelijk tot 21.00 uur open. Wie na die tijd het terrein met de auto wil verlaten, dient uiteraard wél weer de gebruikelijke parkeerkosten te voldoen.