'Dát gevoel, daar sluit ik me graag bij aan!'

13 mei 2015
Claassen, Moolenbeek & Partners neemt eerste plekken in ’t Wed & Waard Lounge af.

Een dag na de introductie van een nieuw hospitality concept voor het MKB op de tweede verdieping van Stadion Galgenwaard, zijn de eerste plekken in de nieuwe ’t Wed & Waard Lounge al gereserveerd.

Claassen, Moolenbeek & Partners is vanaf het seizoen 2015/2016 met twee luxe VIP-seats vertegenwoordigd in de ’t Wed & Waard Lounge. Pieter Hofman, zelfstandig partner bij dit management consultancy bedrijf, kijkt met veel enthousiasme uit naar zijn eerste wedstrijd in de ’t Wed & Waard Lounge. “Het gevoel dat ik kreeg bij dit segment kon kort worden samengevat in een ‘middagje uit’. Andere ondernemers ontmoeten in een prettige ambiance tijdens een wedstrijd van onze gedeelde passie: FC Utrecht. Daar sluit ik me graag bij aan”, aldus Hofman. “Ik kijk dan ook met veel genoegen vooruit naar de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.”

Vincent Imhof, salesmanager bij FC Utrecht Business, is blij dat Claassen, Moolenbeek & Partners komend seizoen te zien is in de ’t Wed & Waard Lounge: “We zijn ervan overtuigd dat ons product met deze waarden, net zoals het dat bij Pieter Hofman heeft gedaan, ook gaat aanslaan bij andere Midden Klein Bedrijven in Midden-Nederland.”

Over het nieuwe seizoen is Hofman op zijn beurt positief gestemd. “Ik verwacht komend seizoen meer stabiliteit in het spel. Misschien ben ik iets te veel van de cijfers, maar kijk eens naar de huidige stand in de Eredivisie. FC Utrecht scoorde tot op heden 57 keer. De eerstvolgende club die meer scoorde is Vitesse met 63 goals. Vitesse staat nu vijfde. Terwijl Feyenoord met ‘slechts’ 56 goals nu derde staat! Kortom, met een stabieler elftal kan het een mooi seizoen worden!”

Wilt u zich net als Pieter Hofman van Claassen, Moolenbeek & Partners aansluiten bij FC Utrecht? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via 030-8885582 of door een e-mail te sturen naar business@fcutrecht.nl. Zij geven u graag meer informatie over de kansen voor uw bedrijf bij FC Utrecht.