Altijd al benieuwd geweest naar hoe het is om te leven als een profvoetballer van FC Utrecht? En lijkt het jou leuk om eens een keer een nachtje te slapen op de middenstip van Stadion Galgenwaard, samen met Tiger en Tigergirl en nog 99 jonge FC Utrecht-fans? Nou, dan is het Junior Tiger Profavontuur echt iets voor jou!
Voor leden van 6 tot en met 12 jaar organiseren we Slapen Op De Stip en dat vindt plaats tijdens Hemelvaart; op donderdag 14 mei en vrijdag 15 mei. Het is echt een unieke happening!
Benieuwd naar het programma van het Junior Tiger Profavontuur? Dat dachten we al! Een overzicht:
Donderdag 14 mei
START
We beginnen op neutraal terrein. Want een echte profvoetballer, die wordt natuurlijk in de spelersbus naar Stadion Galgenwaard gebracht! Als we daar zijn, krijgen we een rondleiding en een echte mediatraining. Daarna mag je een interview geven aan de pers, want ook dat hoort erbij als profvoetballer. Als je dat allemaal hebt meegemaakt, onderteken je het Profavontuurcontract en daarvan worden natuurlijk foto’s gemaakt!
VOETBALCHALLENGE
In het profvoetbal draait het uiteindelijk maar om één ding: wedstrijden winnen. Respect en sportiviteit spelen daar een belangrijke rol bij. Tijdens het middagprogramma werken we aan je techniek en aan teambuilding. Want winnen, dat doe je samen en niet alleen! 
DINER
Als voetballer kom je op veel plaatsen met verschillend eten, dus moet je wel weten wat alles is en dit natuurlijk even proeven! En dus gaan we dat doen! 
AVONDPROGRAMMA
Wat doen voetballers eigenlijk in de avond? Gaan ze vroeg naar bed, kijken ze TV, lezen ze een boek of gaan ze wat anders doen? Dat merk je vanzelf! Wat ze in ieder geval doen, verklappen we alvast, is dromen over het ontwerp van hun eigen shirt. Dat gaan wij ook doen! 
Vrijdag 15 mei

TRRRRINGGGG!!!
Opstaan! Dag 2 van het Junior Tiger Profavontuur gaat van start met een goed, stevig ontbijt. Het is belangrijk dat je goed eet als je profvoetballer bent!
DEBUUT
Na al het harde werken en de voorbereidingen ben je dan eindelijk zo ver, je gaat je debuut maken! Hoe en met wat? Dat houden we nog even geheim! Maar het wordt heel leuk, dat verklappen we wel alvast! 
WORKSHOP
Om topfit te blijven moet je behalve hard trainen natuurlijk ook op je eten letten! Maar op wat en hoe maak je een gezonde, lekkere maaltijd? Dit gaan we natuurlijk ook leren! 
AFSLUITING
Met een mooie officiële afsluiting komt er een einde aan het Junior Tiger Profavontuur. 
Schrijf jij je snel in voor dit super gave tweedaagse evenement? Dan krijg je:
- Verzorgde trainingen
- Een lunch of ontbijt
- Shirt
- Kans op verschillende prijzen
- Een Junior Tigertent 
De kosten voor het spannende Junior Tiger Profavontuur bedragen € 30 p.p. (aanwezigheid van een ouder is verplicht) en is exclusief voor leden van de Junior Tigers.