Venema en Vink stand-by voor Oranje Onder 16

03 maart 2015
Duo van FC Utrecht O16 blijft in beeld voor deelname aan vierlandentoernooi.

Keeper Menno Vink en aanvaller Nick Venema van FC Utrecht O16 zijn niet opgenomen in de selectie van Oranje Onder 16, maar op de zogeheten stand-by lijst geplaatst. Dat betekent dat het tweetal nog altijd kans maakt op deelname aan het vierlandentoernooi dat het team van bondscoach Edwin Petersen deze maand speelt.

Oranje Onder 16 speelt tijdens dat toernooi drie wedstrijden. De tegenstanders zijn Tsjechië Onder 16 (woensdag 11 maart, 19.00 uur, Hendrik-Ido-Ambacht), Ierland Onder 16 (vrijdag 13 maart, 19.00 uur, ’s-Gravenzande) en Verenigde Staten Onder 16 (zondag 15 maart, 15.00 uur, Hendrik-Ido-Ambacht).

Vorige week kregen Venema en Vink te horen tot de voorlopige selectie van Oranje Onder 16 te behoren. Die is nu teruggebracht tot een kern van twintig spelers en een stand-by lijst waarop 23 talenten staan.