Feyenoord O16 - FC Utrecht O16 4-2

De eerste helft begon Feyenoord gelijk te spelen met de punt naar voren en dus met een behoorlijke druk. FCU hehad het hier lastig mee maar Feyenoord kwam niet tot scoren. Door een counter kwam FCU onverwachts op een 0-1 voorsprong. Hierna verhoogde Feyenoord de druk en kon voor de rust op gelijke hoogte komen.

In de tweede helft was FCU het eerste kwartier goed aan de bal en kon het druk zetten op Feyenoord, helaas kwam dit niet tot doelpunten. Na het eerste kwartier kreeg Feyenoord toch weer grip op FCU en kon het uitlopen naar 3-1. Hierna kreeg FCU een kans uit een schaarzame aanval en scoorde hieruit de 3-2. Door te proberen Feyenoord onder druk te zetten kwam er meer ruimte achterin en kon Feyenoord de eindstand bepalen op 4-2

FC Utrecht O15 - sc Heerenveen O13 3-0

FC Utrecht O15 heeft vandaag haar koppositie behouden dankzij een 3-0 overwinning op SC Heerenveen O15. De eerste helft was één van de slechtste helften van FC Utrecht tijdens dit gehele seizoen. SC Heerenveen had op een 0-1 voorsprong kunnen komen en aanvallend waren er totaal geen intenties. In de rust zijn de jongens aan het denken gezet middels een harde toespraak van de trainers.

De tweede helft waren de aanvallende intenties dan ook een stuk beter aan Utrechtse kant. De aanvallers werden meer bereikt en dit leverde ook veel meer mogelijkheden op. Na 10 minuten spelen in de tweede helft kwam FC Utrecht op een 1-0 voorsprong vanuit een hoekschop. Weer 10 minuten later werd het 2-0 middels een goed omschakelmoment naar voren toe. In de laatste minuut van de wedstrijd werd de einduitslag op 3-0 gezet door een goede voorzet en een eigen doelpunt van een speler van SC Heerenveen. FC Utrecht won uiteindelijk terecht via een veel betere tweede helft.