De Eredivisie gaat komend weekend weer verder en dus is de kaartverkoop voor de volgende wedstrijden van FC Utrecht in volle gang. Tickets voor het thuisduel met Ajax en de uitpartij tegen ADO Den Haag zijn momenteel verkrijgbaar.
Aanstaande zondag speelt FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen Ajax. Voor die wedstrijd kun je een kaartje kopen als je een (Seizoen)Clubkaart van FC Utrecht hebt. De kaartverkoop loopt tot en met 4 april, 23.59 uur. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s gesloten. Tik dus voor die tijd je kaartje op de kop in de FC Utrecht Fanshop, via internet of bij één van de meer dan 400 Ticketbox-verkooppunten in Nederland.

Ook voor de eerstvolgende uitwedstrijd zijn kaarten verkrijgbaar. Voor het uitduel met ADO Den Haag (zondag 12 april, aftrap om 16.45 uur) zijn 250 buscombikaarten beschikbaar voor FC Utrecht-supporters. Zo’n kaartje kun je als je een Uitkaarthouder bent kopen in de FC Utrecht Fanshop, via internet of bij een Ticketbox-verkooppunt. De kaartverkoop voor dit duel loopt vlot door; al ruim 140 van de beschikbare 250 tickets zijn over de toonbank gegaan.

Via Ticketbox-verkooppunten zijn geen kaarten voor het jeugd- en 65+-tarief verkrijgbaar. Bovendien geldt bij Ticketbox een extra toeslag van 3,45 euro per kaartje.