Darkwa en Mallahi in voorselectie Oranje Onder 15

31 maart 2015
Aanvallers van FC Utrecht O15 in beeld voor deelname aan oefeninterlands.

De FC Utrecht O15-aanvallers Dereck Darkwa en Mohammed Mallahi behoren tot de voorselectie van Oranje Onder 15. Die ploeg speelt op dinsdag 14 april en donderdag 16 april vriendschappelijke interlands in Ierland tegen Ierland Onder 15.

Bondscoach Peter van Dort maakt op dinsdag 7 april zijn definitieve selectie bekend voor het tweeluik in Ierland. Er maken 22 Nederlandse talenten de reis naar Ierland.

De voorselectie van Oranje Onder 15 voor de dubbele ontmoeting met Ierland Onder 15:
Doelmannen: Sem Custers (PSV), Terence Meuwese (Ajax), Jasper Schendelaar (AZ).
Verdedigers: Abdallah Aberkane (ADO Den Haag), Mitchel Bakker (Ajax), Sven Botman (Ajax), Tijn Daverveld (PSV), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Niels Ens (AZ), James Fofane (Ajax), Joey Jacobs (AZ), Elton Kusi (Vitesse), Robin Lathouwers (AZ), Kik Pirie (sc Heerenveen), Luka Prljic (FC Groningen/Cambuur), Ian Smeulers (Feyenoord), Daan van Unen (Sparta Rotterdam).
Middenvelders: Justin Baas (FC Volendam), Davy van den Berg (PSV), Kees de Boer (Ajax), Achraf El Bouchataoui (Feyenoord), Juan Familia-Castillo (Ajax), Mees Gootjes (FC Groningen/Cambuur), Rodney Huijgen (Feyenoord), Peer Koopmeiners (AZ), Andrew Mendonca (FC Twente), Tristan van Noorloos (Willem II), Giovanni de la Vega (Ajax).
Aanvallers: Thomas Buitink (Vitesse), Dereck Darkwa (FC Utrecht), Brad van Hoeven (Sparta Rotterdam), Daniel van Kaam (FC Groningen/Cambuur), Maurice Kone (FC Twente), Keyennu Lont (AZ), Mohammed Mallahi (FC Utrecht), Daishawn Redan (Ajax), Abdul Sankoh (Sparta Rotterdam).