Zes leerlingen van De Baanbreker uit IJsselstein ontvingen afgelopen vrijdag in Stadion Galgenwaard hun certificaat. Zij rondden hun snuffelstage bij FC Utrecht allemaal goed af en werden voor hun bijdrage aan de club in stijl bedankt. Zo mochten ze een kijkje nemen op het hoofdveld en even plaatsnemen in de dug-out, op de plek van trainer/coach Robby Alflen.

In de board room van Stadion Galgenwaard sprak Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht het zestal toe. "Jullie hebben geleerd wat werken is", vertelde Van Schaik. "FC Utrecht is zeer tevreden over jullie inzet en de onderlinge samenwerking. Het groepsgevoel was uitstekend. Jullie zijn met recht Baanbrekers! Nu nog proberen altijd op tijd te komen."

Als beloning voor hun inzet en de vele klusjes die ze hebben verricht, is het zestal uitgenodigd voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. Ook de docenten van de leerlingen ontvingen van FC Utrecht voor die wedstrijd een uitnodiging.

FC Utrecht is erg blij met de hulp die het jaarlijks krijgt van de jongens en meiden van De Baanbreker en wenst de jongeren veel succes met hun vervolgstage.