'Trots op nieuwe aanwinsten businessclub'

02 februari 2015
Twaalf bedrijven voegen zich bij hét zakelijke netwerk van Midden-Nederland.

Businessclub FC Utrecht is uitgebreid met maar liefst twaalf nieuwe leden. Zij maken vanaf nu deel uit van hét zakelijke netwerk van Midden-Nederland. En dat vervult Head of Sales Arnaud Miltenburg van FC Utrecht met trots.

De nieuwe leden van Businessclub FC Utrecht zijn, in willekeurige volgorde: OBO Bettermann (Loge Premium), CapazIT (Business Club), Claassen, Molenbeek & Partners (Business Club), PILZ Nederland (Business Club), Koole Holding B.V. (Business Club), Schilt Holding B.V. (Business Club), Berry van de IJssel (Offshore Business Lounge), Knauf Insulation B.V. (Offshore Business Lounge), Aegir Marine (Offshore Business Lounge), MD Constructions (Offshore Business Lounge), Paapst van Dam (Offshore, Automotive en Vast & Goed Lounge), Skoda Centre Utrecht (Directors Lounge en Young Businessclub).

"Ik ben er ontzettend fier op dat deze bedrijven zich aansluiten bij Businessclub FC Utrecht", zegt Head of Sales Arnaud Miltenburg van FC Utrecht. "Onze accountmanagers introduceren deze ondernemingen graag bij onze bestaande klanten, wat er voor zorgt dat er ook voor de huidige businessclubleden een win-winsituatie ontstaat."

"We zijn er van overtuigd dat we met het netwerk van dé businessclub van Midden-Nederland écht een meerwaarde kunnen bieden aan bedrijven in alle geledingen", vervolgt Miltenburg. "In de businessclub kunnen midden-klein-bedrijven hun netwerk uitbreiden, maar ook grote spelers in de Nederlandse markt doen interessante contacten op in bijvoorbeeld onze themaboxen."

Wilt u ontdekken waar voor úw bedrijf de mogelijkheden liggen bij FC Utrecht? Neem dan contact met ons op via 030 – 888 55 04 of business@fcutrecht.nl.