Sponsors lopen warm voor duel met Feyenoord

24 februari 2015
Grote belangstelling voor wedstrijd van komend weekend.
De leden van de Businessclub van FC Utrecht lopen warm voor het duel met Feyenoord van aanstaande zondag. Voor de wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord zijn alle skyboxen uitverkocht en al ruim 1.500 losse businesseats verkocht. Dat is een seizoensrecord.
De drukst bezochte wedstrijd op de hoofdtribune van Stadion Galgenwaard was tot nu toe dit seizoen PSV-thuis, maar de belangstelling voor het treffen met Feyenoord overstijgt de animo die er voor de wedstrijd tegen de Eindhovenaren was.
“Twee volksclubs die, op zondagmiddag, in Stadion Galgenwaard tegenover elkaar staan. Dat zijn de ingrediënten die je wenst voor een heerlijke voetbalmiddag”, zegt Head of Sales Arnaud Miltenburg van FC Utrecht. “FC Utrecht – Feyenoord is een prachtig duel om zélf te bezoeken én om met zakelijke relaties bij te wonen. Dat merken wij, want onze telefoon staat roodgloeiend en de ene na de andere bestelling van tickets komt binnen in onze mailbox. Wij kijken uit naar zondag, en dat geldt gezien de belangstelling ook voor de leden van de Businessclub van FC Utrecht.”

Kom ook naar FC Utrecht - Feyenoord!
Wat voor moois gaat er zondag gebeuren in Stadion Galgenwaard? Kom ook kijken naar FC Utrecht - Feyenoord! Scoor je kaart(en) via internet, in de FC Utrecht Fanshop of bij één van de meer dan 400 Ticketbox-verkooppunten in Nederland!