Darkwa eindigt met Oranje Onder 15 als tweede

15 februari 2015
Aanvaller van FC Utrecht O15 krijgt ook tijdens afsluitend duel speelminuten in Turkije.
Oranje Onder 15, met in de gelederen onder anderen FC Utrecht O15-aanvaller Dereck Darkwa, heeft het Vierlandentoernooi in Turkije afgesloten als nummer twee. Tijdens de slotspeeldag van het toernooi in Antalya speelden de Nederlanders met 0-0 gelijk tegen Turkije Onder 15.

In het duel met de Turkse talenten was er voor FC Utrecht's Darkwa opnieuw speeltijd: hij deed in het laatste kwartier van het duel mee. Ook tijdens de eerdere wedstrijden tegen Servië Onder 15 (1-1) en Oostenrijk Onder 15 (2-1) kreeg Darkwa speelminuten van bondscoach Peter van Dort, die op OnsOranje.nl met een goed gevoel terugblikt op het toernooi in Turkije. "Het is voor ons een prima ervaring geweest", zei Van Dort. "Als staf zijn we heel tevreden over hoe we als team hebben gepresteerd. We hebben hard gewerkt en elkaar gesteund op momenten waarop we het moeilijk hadden."

VriendenLoterij steunt FC Utrecht Acdemie
Darkwa speelt in de de FC Utrecht Academie die wordt gesteund door de VriendenLoterij. Deze vruchtbare samenwerking draagt al vele jaren bij aan een constante stroom van talenten naar het eerste elftal. Wie weet speelt aanvaller Darkwa in de toekomst ook in Stadion Galgenwaard. De jeugd is onze toekomst! Wil jij meebouwen aan de toekomst van FC Utrecht? Steun de VriendenLoterij en maak daarnaast kans op grote prijzen. Koop nu -HIER- een lot van FC Utrecht en speel mee voor de leukste eredivisieprijzen, zoals seizoenkaarten, een 'meet & greet' en fanshopcadeaukaarten.