Volg de uitwedstrijd tegen AZ thuis

20 december 2014
Niet in het AFAS Stadion vanavond? Je kunt de uitwedstrijd tegen AZ op tal van manieren volgen. FCUtrecht.nl geeft een overzicht.

Ook voor de thuisblijvers zijn er vanavond (zaterdag) tal van mogelijkheden om de wedstrijd AZ - FC Utrecht rechtstreeks te volgen. FCUtrecht.nl zette ze op een rijtje.

Thuisvoordeel bij uitwedstrijden met de FC Utrecht App
Scoor jij in het seizoen 2014/2015 thuisvoordeel bij alle uitwedstrijden van FC Utrecht? Als seizoenkaarthouder van FC Utrecht kun jij, gewoon lekker thuis op je tablet of smartphone, alle uitwedstrijden van FC Utrecht kijken. En dat voor maar 5 euro per maand! Scoor nu jouw thuisvoordeel, klik HIER voor meer informatie.

Live verslag via @fcutrechtmatch, unieke foto’s en filmpjes via Instagram
FC Utrecht doet via Twitter live verslag van AZ - FC Utrecht. Dat verslag kun je volgen op @fcutrechtmatch. Praat mee op Twitter over de wedstrijd: gebruik #azutr en #fcutrecht. Een uniek kijkje achter de schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, ook vanuit Alkmaar, via Instagram! Volg de club op dat platform: fc_utrecht

Radioverslag
In het programma Namen & Rugnummers wordt op Radio M Utrecht live verslag gedaan van de wedstrijd AZ - FC Utrecht. Het verslag volgen? Klik dan HIER.  

Win kaarten, voorspel de uitslag
Wat denk jij dat de uitslag van AZ - FC Utrecht wordt? Voorspel de score van de wedstrijd op de Facebook-pagina van FC Utrecht en maak met jouw voorspelling kans op een leuke prijs! 

Live op televisie
En natuurlijk, last but not least: de wedstrijd AZ - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit het AFAS Stadion ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.

Voorbeschouwing
Met de spelers Timo Letschert en Tommy Oar van FC Utrecht blikte FC Utrecht TV vooruit op de uitwedstrijd tegen AZ. Bouw de wedstrijdspanning alvast een beetje op, bekijk hier het item: