Verzeker je van de Halve Seizoenkaart

22 december 2014
Met de Halve Seizoenkaart bezoek jij alle resterende thuisduels! Waaronder die tegen Ajax, Feyenoord, AZ en FC Twente.
De eerste seizoenshelft zit erop. De blik is nu gericht op de hervatting, begin januari. Ajax komt nog op bezoek. FC Twente idem. En, wat te denken van Feyenoord, dat het dit seizoen goed doet. Zomaar drie toptegenstanders die FC Utrecht nog treft, na de winter, in Stadion Galgenwaard.

Wil je deze topduels van FC Utrecht, net als die tegen AZ, sc Heerenveen, NAC Breda, Excelsior Rotterdam, PEC Zwolle en FC Dordrecht, bijwonen? Ga voor de halve seizoenkaart!

De halve seizoenkaart is voordelig. Je betaalt immers slechts zo’n 12,00 euro per wedstrijd, als volwassene. Jeugd betaalt omgerekend slechts 6,50 euro per thuisduel. Met de halve seizoenkaart ben je verzekerd van je eigen plek!

Aanvragen doe je snel eenvoudig door -HIER- te klikken!