Spelers FC Utrecht zetten zich in voor Play4oneMen

28 december 2014
Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar kunnen op 4 januari deelnemen aan training op Sportcomplex Zoudenbalch.

Op zondag 4 januari werkt een aantal spelers van het eerste elftal van FC Utrecht mee aan een training die door studenten van Hogeschool Utrecht, een partner van FC Utrecht, wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor oneMen. Dit is een stichting die zich inzet in de strijd tegen problematiek in Afrika. Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar kunnen tegen betaling deelnemen en zich -HIER- inschrijven. De training begint om 13.30 uur.

Diverse spelers van FC Utrecht ondersteunen het goede doel play4oneMen, waarin de studenten van de HU zich verenigt hebben. Door de toezegging van de voetballers om de training te verzorgen kan zondag 4 januari zomaar eens de leukste laatste dag van de vakantie worden voor de jongste supporters van FC Utrecht!

Pionier Augustine
Play4oneMen bied hulp in de vorm van middelen. En daarvoor heeft zij gelden nodig. Augustine, de drijvende kracht achter het initiatief, is een pionier van de stichting in het grensgebied tussen Kenia, Soedan en Oeganda. Hij houdt ter plekke contact met de verschillende groepen en bezoekt hij de stammen om vooral sportevenementen te organiseren. De opbrengsten van de voetbalmiddag op zondag 4 januari komen geheel ten goede aan oneMen zodat zij de middelen van Augustine kan financieren.

Naast training met speler ook loterij met leuke prijzen!
Tijdens de voetbalmiddag op Sportcomplex Zoudenbalch wordt niet alleen gevoetbald. Naast de training van diverse FC Utrecht-spelers wordt er namelijk ook een loterij gehouden waarbij leuke prijzen te winnen zijn. En er is een kraampje met verschillende hapjes en drankjes. Natuurlijk is er de kans om op deze middag met jouw favoriete speler op de foto te gaan!

Direct inschrijven voor een leuke dag
De kosten voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar die deelnemen aan de training bedragen 15 euro. Toeschouwers (ouders, opa's, oma's, broertjes en zusjes) betalen 2,50 euro.

De totale opbrengst van de training, de loterij en de verkoop bij de kraam wordt aan het einde van de dag bekendgemaakt en komt dus geheel ten goede komen aan de activiteiten van pionier Augustine van oneMen.

Aanmelden doe je -HIER-!

Play4oneMen heeft een eigen Facebook-pagina waarop je meer kunt teruglezen.