Nieuwe FC Utrecht-documentaire op de buis

22 december 2014
Lucian Sanmartean, De Kleine Magiër, vertolkt hoofdrol in Virtuoos van Glas.
De Kleine Magiër. Het is een bijnaam die Lucian Sanmartean volledig toekomt. De Roemeense aanvaller was, zo zeggen sommigen, misschien wel de beste speler die ooit het shirt van FC Utrecht droeg. Alleen deed hij dat maar heel zelden. Want behalve betoverend goed, was Sanmartean destijds ook uiterst breekbaar. FC Utrecht zocht hem op in Boekarest en sprak met tal van mensen die met hem werkten in Utrecht. En maakte de documentaire Virtuoos van Glas.

De documentaire van FC Utrecht wordt uitgezonden op FOX Sports, voor het eerst op dinsdag 23 december om 19.30 uur op FOX Sports 1. Diezelfde dag wordt Virtuoos van Glas op FOX Sports 1 ook om 23.00 uur uitgezonden. Op 25 december (13.30 uur), 26 december (12.30 uur), 28 december (19.00 uur) en 29 december (19.30 uur) is de prachtige docu eveneens op FOX Sports 1 te zien. (Let op: uitzendmomenten onder voorbehoud. Kijk voor het meest actuele uitzendschema op www.foxsports.nl).

We zijn benieuwd naar wat jij van Virtuoos van Glas vindt! Laat het ons weten op Twitter; gebruik #virtuoosvanglas en #fcutrecht.

Bekijk hier alvast een preview van Virtuoos van Glas, de tweede FC Utrecht-documentaire van dit seizoen: