Junior Tigers naar Dierenpark Amersfoort

19 december 2014
Jonge FC Utrecht-fans met selectiespelers op kraamvisite bij tijgertjes.

Wie lid is van de FC Utrecht Junior Tigers, kan woensdag 21 januari alvast omcirkelen in zijn of haar agenda, want die dag vindt er echt een super gave Junior Tigers-activiteit plaats. Samen met ├ílle spelers en ├ílle trainers van FC Utrecht gaan de jongste fans van de club die dag namelijk naar Dierenpark Amersfoort toe!

In Dierenpark Amersfoort zijn drie tijgertjes geboren, die worden vereerd met een bezoekje van de jonge FC Utrecht-fans. En niet alleen dat, natuurlijk. Nee, alle Junior Tigers krijgen die dag ook een kijkje achter de schermen van het prachtige dierenpark in Amersfoort.

Leden van de FC Utrecht Junior Tigers ontvangen per e-mail een uitnodiging voor deze unieke activiteit.