Club en fans blikken op Twitter terug op 2014

31 december 2014
Centrale vraag bij #fcutrechtmoment: Wat was wat jou betreft het mooiste FC Utrecht-moment van 2014?
Op de laatste dag van het jaar blikt FC Utrecht op Twitter, met haar supporters, terug op 2014. De centrale vraag bij de Twitter-actie #fcutrechtmoment: Wat was wat jou betreft het mooiste FC Utrecht-moment van 2014?

Blijft de ene supporter een bepaalde goal vooral bij, de andere blijkt juist nog altijd te kunnen nagenieten van een spectaculaire thuiszege of een verrassende uitoverwinning. Gezamenlijk leveren de Tweets met #fcutrechtmoment van de fans een mooi overzicht op van de vele mooie momenten die 2014 voor FC Utrecht in petto had. Jouw #fcutrechtmoment delen met de rest van de fans en die van de andere supporters lezen? Twitter mee!