Beloften sluiten jaar af tegen Jong FC Groningen

15 december 2014
Jong FC Utrecht speelt vanavond (maandag) laatste competitiewedstrijd van kalenderjaar 2014.

Voor Jong FC Utrecht staat de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2014 voor de deur. De Utrechtse beloften nemen het vanavond (maandag) op Sportcomplex Zoudenbalch vanaf 18.30 uur op tegen Jong FC Groningen.

De beloftenploeg van FC Utrecht startte afgelopen week voortvarend aan de competitie in Divisie B. Het team van trainer/coach Robin Pronk poetste in het Kyocera Stadion een 1-0 achterstand weg tegen Jong ADO Den Haag, via treffers van Nassir El Aissati (1-1) en Gyrano Kerk, die de eindstand op 1-2 bepaalde. Dankzij die driepunter gaat Jong FC Utrecht samen met Jong De Graafschap en de tegenstander van vanavond, Jong FC Groningen, aan kop in Divisie B.

Jong FC Groningen zwak op vreemde bodem
Opvallend is dat Jong FC Groningen dit seizoen in competitieverband in uitwedstrijden alleen nog maar nederlagen leed. De Groningers verloren achtereenvolgens op vreemde bodem van Jong NEC/FC Oss (3-1), Jong PEC Zwolle (3-1), Jong Almere City FC (3-0) en Jong sc Heerenveen (3-2). Ook in de vriendschappelijke uitduels die de talenten uit Groningen speelden, werd geen enkele zege geboekt. De competitie zijn de Noorderlingen wél goed gestart, met een 3-2 thuiszege op Jong FC Volendam.

Live verslag voor de thuisblijvers
Niet langs de lijn bij Jong FC Utrecht – Jong FC Groningen vanavond? FC Utrecht doet voor de thuisblijvers rechtstreeks verslag van de wedstrijd via Twitter (@fcutrechtmatch) en Instagram (@fc_utrecht).

Laatste duel van 2014
Het treffen met Jong FC Groningen is voor Jong FC Utrecht de laatste partij van de eerste helft van het seizoen én van kalenderjaar 2014. De aftrap van het competitieduel is om 18.30 uur op Sportcomplex Zoudenbalch en uiteraard is de entree gratis.