Zondag volop vermaak op promenades

29 oktober 2014
Alle facetten aanwezig voor een mooie voetbalmiddag zondag in Stadion Galgenwaard!
Zondag staat FC Utrecht in eigen stadion tegenover Vitesse. Voorafgaand aan het duel, dat om 12.30 uur begint, worden op de Westpromenade van Stadion Galgenwaard kinderactiviteiten georganiseerd. Zanger Kees Nerings zorgt voor vermaak op de Zuidpromenade. Reden te meer om op tijd richting Stadion Galgenwaard te komen voor een mooie voetbalmiddag!

Waar gebruikelijk veel leuke activiteiten te vinden zijn op het Westplein, onder de naam Fan Village, zijn zondag de activiteiten en optredens op diverse plaatsen in en rondom het stadion te vinden. Zo staat op het Oostplein, achter de Bunnikside, vanaf 11.00 uur een snackkraam en is hier merchandise van SupportersVereniging FC Utrecht te verkrijgen. Op dat tijdstip starten ook de kinderactiviteiten op de Westpromenade. De jeugdige supporters kunnen hier geschminkt worden en deelnemen aan onder andere het Voetbalvangspel.

Enkele minuten voor de aftrap van FC Utrecht – Vitesse wordt op het veld afscheid genomen van Jens Toornstra. De middenvelder die FC Utrecht kortgeleden verruilde voor Feyenoord wordt door de clubleiding en de supportersvereniging in het zonnetje gezet.

In de rust van de wedstrijd verdedigt een aantal talenten van FC Utrecht O13 zijn titel bij de latjetrapcompetitie van televisieprogramma Zappsport. 

Toegangskaarten aanschaffen
Kaarten voor de wedstrijd van aanstaande zondag tussen FC Utrecht en Vitesse zijn te verkrijgen in de FC Utrecht Fanshop en online te bestellen. Via internet zijn kaarten tot de aftrap van de wedstrijd verkrijgbaar. De FC Utrecht Fanshop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag gaan de stadionkassa’s op het plein voor de Cityside open om 10.30 uur. Ook dan kan, last minute, nog een kaartje worden gekocht.