Doelman Menno Vink van FC Utrecht O16 is opgenomen in de selectie van Oranje Onder 16 voor het Val de Marne-toernooi. Nick Venema, eveneens uitkomend voor FC Utrecht O16, staat op de stand-by-lijst van Oranje Onder 16 voor dat prestigieuze toernooi.

Met een achttienkoppige selectie reist het Oranje Onder 16 van bondscoach Edwin Petersen binnenkort af naar Frankrijk. De Nederlandse talenten, onder wie FC Utrecht’s Menno Vink, spelen er op dinsdag 28 oktober tegen Japan Onder 16, op donderdag 30 oktober tegen Frankrijk Onder 16 en op zaterdag 1 november tegen de leeftijdsgenoten uit België.

In het geval spelers die tot de huidige selectie van Oranje Onder 16 verhinderd zijn deel te nemen aan het toernooi, worden vervangers opgeroepen die op de stand-by-lijst staan. FC Utrecht-talent Venema staat op die lijst en mag dus ook nog altijd hopen op deelname aan het Val de Marne-toernooi.

De selectie van Oranje Onder 16 is als volgt:
Sam Aarts (AZ), Navajo Bakboord (Ajax), Tahith Chong (Feyenoord), Jelle Duin (AZ), Leandro Fernandes (PSV), Nazario de Fretes (Sparta Rotterdam), Justin Kluivert (Ajax), Noa Lang (Ajax), Matthijs de Ligt (Ajax), Tyrell Malacia (Feyenoord), Donyell Malen (Ajax), Mike van de Meulenhof (PSV), Ché Nunnely (Ajax), Armando Obispo (PSV), Robin Schoonbrood (PSV), Steven Theunissen (PSV), Sander Versendaal (FC Twente), Menno Vink (FC Utrecht).