Vanavond bij FC Utrecht: het Waarderingsevent

31 oktober 2014
Genodigden worden in Stadion Galgenwaard in het zonnetje gezet door FC Utrecht.

De tweede editie van het FC Utrecht Waarderingsevent vindt vanavond (vrijdag) plaats. In Stadion Galgenwaard worden seizoenkaarthouders die hun jaarpas dit seizoen voor de tiende jaargang op rij bezitten, door de club in het zonnetje gezet.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Stadion Galgenwaard worden de trouwe, jubilerende fans van de club als blijk van waardering voor hun clubtrouw getrakteerd op een gezellige avond. Er treedt een artiest op en wordt gezorgd voor hapjes en drankjes. Daarnaast zijn spelers en oud-spelers van de club van de partij. Bovendien ontvangen alle aanwezigen een bijzondere FC Utrecht-attentie, als blijvende blijk van dank voor het feit dat zij al tien seizoenen op rij de club en de ploeg steunen.

Het Waarderingsevent is bedoeld voor supporters die voor het tiende seizoen op rij een seizoenkaart hebben en alleen toegankelijk met een persoonlijke uitnodiging. Wie die nog niet heeft ontvangen, maar er wel voor in aanmerking denkt te komen, kan contact opnemen met de afdeling Ticketing van FC Utrecht via scc10@fcutrecht.nl.