Utca's Finest in FC Utrecht Fanshop

31 oktober 2014
Hippe artikelen van aanstormend Utrechts kledingmerk vanaf nu verkrijgbaar in FC Utrecht Fanshop.

FC Utrecht en kledingmerk Utca’s Finest slaan de handen ineen! Het aanstormende kledingmerk is vanaf nu verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop. Daar zijn diverse sweaters, polo’s en caps verkrijgbaar. Stuk voor stuk zijn die artikelen voorzien van een uniek Utrechts tintje. De sweater met de opdruk ‘UTCA 030’ is zowel in het wit als het zwart verkrijgbaar.

Eén van de andere paradepaardjes uit de collectie van Utca’s Finest is de sweater met groot en fraai het wapen van de Domstad op de voorzijde. Die sweater is in zowel het rood als het wit verkrijgbaar.

De FC Utrecht Fanshop vind je naast de hoofdentree van Stadion Galgenwaard en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Uiteraard kun je in de FC Utrecht Fanshop ook terecht voor het aanschaffen van wedstrijdkaarten, FC Utrecht-merchandising en de volledige Hummel-kledinglijn van FC Utrecht. Kortom: dé winkel voor FC Utrecht-fans, zeker ook met het oog op de feestdagen die voor de deur staan!