Jong FC Utrecht binnenkort naar Duitsland

30 oktober 2014
Utrechtse beloften gaan vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen Fortuna Düsseldorf.

Voor Jong FC Utrecht staat voor de tweede keer dit seizoen een oefenduel in het buitenland op het programma. De Utrechtse beloftenploeg neemt het op vrijdag 14 november in Duitsland op tegen Fortuna Düsseldorf. Dat duel begint om 14.30 uur.

De wedstrijd Fortuna Düsseldorf – Jong FC Utrecht wordt gespeeld op het Arena-Sportpark, de qua oppervlakte grootste sportaccommodatie van Düsseldorf. Het omnisportcomplex ligt vlakbij de ESPRIT Arena, de thuishaven van Fortuna Düsseldorf. Fortuna Düsseldorf draait tot nu toe een goed seizoen in de sterke Tweede Bundesliga, waarin het momenteel de tweede plaats bezet. Met de Fin Joel Pohjanpalo en de Nederlander Charlison Benschop heeft het de nummer twee en de nummer drie van de topscorerslijst van de Tweede Bundesliga in huis.

Fortuna Düsseldorf-uit is voor Jong FC Utrecht de tweede oefenpartij in het buitenland dit seizoen. Eerder deze jaargang reisde het team van trainer/coach Robin Pronk af naar België, waar het speelde tegen KRC Genk B. Dat duel werd door de Utrechtse talenten met 0-1 gewonnen.