FC Utrecht - Vitesse: Blom arbiter

28 oktober 2014
Scheidsrechter krijgt zondag in Stadion Galgenwaard assistentie van Jan de Vries en Freek Vandeursen.
Arbiter Kevin Blom is zondag de leidsman bij de wedstrijd FC Utrecht - Vitesse. Bij het Eredivisieduel, dat die dag om 12.30 uur begint, zijn Jan de Vries en Freek Vandeursen actief als assistent-scheidsrechter.

Als vierde official is zondag in Stadion Galgenwaard Laurens Gerrets actief.

Toegangskaarten aanschaffen
Kaarten voor de wedstrijd van aanstaande zondag tussen FC Utrecht en Vitesse zijn te verkrijgen in de FC Utrecht Fanshop en online te bestellen. Via internet zijn kaarten tot de aftrap van de wedstrijd verkrijgbaar. De FC Utrecht Fanshop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag gaan de stadionkassa’s op het plein voor de Cityside open om 10.30 uur. Ook dan kan, last minute, nog een kaartje worden gekocht.