Ayoub in voorlopige selectie Jong Oranje

31 oktober 2014
Middenvelder van FC Utrecht in beeld voor deelname aan oefenduel met Nederlandse talentenploeg.

Middenvelder Yassin Ayoub van FC Utrecht is opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje, dat over twee weken een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen Jong Duitsland. Bondscoach Remy Reijnierse nam 37 spelers op in zijn voorselectie.

Op donderdag 13 november komt Jong Oranje in Ingolstadt in actie tegen Jong Duitsland. De vriendschappelijke wedstrijd wordt in het Audi Sportpark gespeeld en begint om 18.00 uur.

Of Ayoub met Jong Oranje ook daadwerkelijk naar Duitsland afreist, hoort hij op vrijdag 7 november. Die dag wordt de definitieve selectie van Jong Oranje bekendgemaakt.

De voorlopige selectie van Jong Oranje:
Joost van Aken (sc Heerenveen), Nathan Aké (Chelsea), Norbert Alblas (Ajax), Yassin Ayoub (FC Utrecht), Sven van Beek (Feyenoord), Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Peet Bijen (FC Twente), Joshua Brenet (PSV), Wessel Dammers (Feyenoord), Alvin Daniels (FC Twente), Kyle Ebecilio (FC Twente), Anwar El-Ghazi (Ajax), Maarten de Fockert (sc Heerenveen), Mickey van der Hart (Go Ahead Eagles), Hans Hateboer (FC Groningen), Thom Haye (AZ), Jorrit Hendrix (PSV), Wesley Hoedt (AZ), Vincent Janssen (Almere City FC), Rick Karsdorp (Feyenoord), Ricardo Kishna (Ajax), Terence Kongolo (Feyenoord), Bas Kuipers (Excelsior Rotterdam), Clint Leemans (PSV), Peter Leeuwenburgh (Ajax), Derrick Luckassen (AZ), Queensy Menig (Ajax), Joris van Overeem (FC Dordrecht), Everon Pisas (FC Dordrecht), Mohamed Rayhi (PSV), Karim Rekik (PSV), Daley Sinkgraven (sc Heerenveen), Kenny Tete (Ajax), Tonny Trindade de Vilhena (Feyenoord), Rai Vloet (PSV), Jordy de Wijs (PSV), Lucas Woudenberg (Feyenoord).