Aan werklust, inzet en wilskracht geen gebrek. Maar bij Rubio Rubin en Kristoffer Peterson zat het in de eindfase vaak nét een beetje tegen in het duel met ADO Den Haag (0-0). FCUtrecht.nl zocht het tweetal op voor een nababbel.

“Het is jammer dat we de fans vanmiddag geen overwinning hebben kunnen geven”, vertelde Rubin. “We deden ons best, maar hun verdediging stond als een huis. We kwamen er niet vaak genoeg doorheen. Ik had gehoopt van ADO Den Haag te winnen, maar dat lukte helaas niet. Zelf kan ik beter dan ik vandaag heb laten zien. We zijn een jong team, het ging deze keer met vallen en opstaan. Maar ik heb er vertrouwen in dat we de komende wedstrijden overwinningen ga boeken.”

Peterson, die er zo naar had uitgekeken te spelen in Stadion Galgenwaard, heeft genoten van zijn thuisdebuut in het shirt van FC Utrecht. “Maar ik ben teleurgesteld over het resultaat. In de tweede helft lukte het me vaker mijn directe tegenstander te passeren. Dat wil ik dit seizoen nog veel vaker gaan doen, natuurlijk! Ik heb genoten van de sfeer en de fans. Dat was geweldig. De uitslag niet, maar dat gaan we de volgende keer beter doen.”