Voorafgaand aan de wedstrijd van aanstaande zondag, als FC Utrecht het opneemt tegen FC Groningen, vindt de tweede editie van Fan Village van dit seizoen plaats. ‘Lounge’ is het thema van de activiteiten die zondag van 15.15 tot 16.30 uur plaatsvinden op het plein voor de Cityside.

Heerlijk relaxen; het is helemaal van deze tijd. Bij Fan Village kan dat zondag ook. Want, geheel in lijn met het thema ‘Lounge’, zijn er niet alleen leuke attracties zoals Snelheidsschieten, Palm- en Bananenbomen Klimmen en een Bunji Trampoline, maar kan er ook worden ontspannen in zitzakken en hangmatten van Fatboy. Voor ieder wat wils, dus!

Ook zondag zijn er weer leuke prijzen te vergeven tijdens Fan Village. Wie het snelst een spellenparcours aflegt, wordt beloond met een unieke, gesigneerde cap van FC Utrecht. Heb jij het hardste schot van de dag? Dan win je een plek in de line-up!

Natuurlijk zijn op het plein voor de Cityside niet alleen allerlei leuke dingen te doen, maar komen er ook weer diverse spelers van FC Utrecht langs. Hét moment dus voor het scoren van een handtekening of het nemen van een leuke selfie met één van de FC Utrecht-spelers! Die zijn er vanaf 16.00 uur. Welke spelers langskomen bij Fan Village zondag? Dat lees je binnenkort op Twitter en Facebook!

Heb jij nog geen kaartje voor FC Utrecht – FC Groningen? Tickets kun je aanschaffen in de FC Utrecht Fanshop, via internet of bij een Ticketbox-vestiging bij jou in de buurt! Op de wedstrijddag gaan de stadionkassa’s open om 15.15 uur.