FC Utrecht was vanavond (woensdag) op Sportpark Papendorp in Utrecht met 0-3 te sterk voor Hoofdklasser Magreb'90. Trainer/coach Robby Alflen van FC Utrecht genoot van de entourage, maar minder van het spel.

"De gastvrijheid hier is enorm", glimlachte oefenmeester Alflen direct na afloop van de oefenpartij op Sportpark Papendorp. "We zijn hier geweldig ontvangen en ik vind het heel erg leuk dat wij hier met onze ploeg vandaag te gast mogen zijn."

Over het spel van zijn ploeg was Utrechter Alflen minder te spreken. "Het was ondermaats", aldus Alflen. "We hebben ons simpelweg te weinig laten gelden. Dit was hét moment waarop sommige jongens konden laten zien dat ze in de basisploeg thuishoren. Dat heb ik te weinig teruggezien op het veld."

"Timo heeft het behoorlijk gedaan", zei Alflen over Timo Letschert, die zijn officieuze debuut voor FC Utrecht maakte in het duel met Magreb'90. "Hij stond al heel lang op onze radar. We weten precies wat we van hem kunnen verwachten en wat we aan hem hebben."

In zijn algemeenheid was Alflen blij met het feit dat de wedstrijd tegen Magreb'90 werd gespeeld. "Het seizoen is nog maar net begonnen. Dat wil zeggen dat minuten maken voor alle spelers nog goed is. Dat hebben de jongens vandaag kunnen doen en dat is prima."