Seizoenkaarthouders die gebruik hebben gemaakt van de actie 'Neem iemand mee naar de thuiswedstrijd tegen Willem II' worden opgeroepen hun kaartje tijdig af te halen.

De ‘vriendenkaart’; zo werd de extra kaart die seizoenkaarthouders kunnen aanvragen voor de wedstrijd FC Utrecht – Willem II al gauw bestempeld. Een mooie gelegenheid om mensen in je omgeving de mogelijkheid te bieden een FC Utrecht-ervaring op te doen in Stadion Galgenwaard.

Vele supporters deden dit inmiddels. Het is dan ook belangrijk dat wanneer je de kaart hebt besteld en deze nog niet hebt opgehaald, je dit tijdig doet. Tot zaterdag 17.00 uur is de kaart af te halen in FC Utrecht Fanshop. LET OP: zondag is dit NIET meer mogelijk!

Ben je zelf niet in de gelegenheid om de kaart af te halen, vraag dan of iemand anders dat voor jou kan doen. Dit kan door jouw seizoenkaart en de bevestigingsmail van de aangevraagde kaart mee te geven aan deze persoon.

Heb je de actie gemist? FC Utrecht biedt zijn seizoenkaarthouders, als blijk van dank voor hun vertrouwen in de club en het elftal, een vrijkaartje aan voor de thuiswedstrijd tegen Willem II. Dat kaartje kan tot aanstaande vrijdag, 15.00 uur, via DEZE link worden besteld.