Nieuwe speeldatum Feyenoord-uit

07 augustus 2014
Duel met Rotterdammers verplaatst van zaterdag 23 augustus naar zondag 24 augustus.
De wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht is verplaatst. Het duel tussen de Rotterdammers en de Utrechters is verschoven van zaterdag 23 augustus naar zondag 24 augustus. De nieuwe aftraptijd van het Eredivisieduel is 14.30 uur.

De wedstrijdwijziging is doorgevoerd vanwege Europese verplichtingen van Feyenoord, dat nadat het gisteravond (woensdag) in de voorronde van de Champions League werd uitgeschakeld nu op donderdag 21 augustus in actie komt in de Europa League.

Supporters van FC Utrecht die voor Feyenoord-uit al een ticket hebben aangeschaft maar door het veranderen van de speeldatum verhinderd zijn, kunnen hun gekochte kaart inleveren in de FC Utrecht Fanshop en krijgen dan het aankoopbedrag terug.

FC Utrecht-fans die het uitduel met Feyenoord willen bezoeken, kunnen dat doen via een zogeheten autocombi of een buscombireis. De kaartverkoopinformatie:

Autocombi
Fans van FC Utrecht die van de autocombiregeling gebruik willen maken voor Feyenoord-uit, kunnen tot en met donderdag 21 augustus een omwisselbiljet á 24,20 euro op de kop tikken in de FC Utrecht Fanshop. Op de wedstrijddag kan het omwisselbiljet op parkeerplaats 5C bij De Kuip worden omgeruild tegen een wedstrijdkaartje.

Start verkoop Gouden Seizoenkaarthouders: 2 augustus
Start verkoop uitkaarthouders: 6 augustus
Start verkoop seizoenkaarthouders: 9 augustus
Start verkoop clubkaarthouders: 12 augustus

Buscombi
Tickets voor de buscombireis naar Rotterdam zijn verkrijgbaar via internet, in de FC Utrecht Fanshop en via Ticketbox. Via internet en in de FC Utrecht Fanshop kan een kaart worden gekocht voor 24,50 euro. De prijs van een buscombikaart bij Ticketbox is 27,95 euro. De vertrektijden van de bussen zijn op dit moment nog niet bekend.

Start verkoop Gouden Seizoenkaarthouders: 2 augustus
Start verkoop uitkaarthouders: 6 augustus
Start verkoop seizoenkaarthouders: 9 augustus
Start verkoop clubkaarthouders: 12 augustus