Nieuw: de blauwe editie van het FC Utrecht Fanjack

26 augustus 2014
Vanaf nu ook verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop: de blauwe variant van het FC Utrecht Fanjack.

Het assortiment van de FC Utrecht Fanshop is vanaf vandaag uitgebreid met de blauwe editie van het FC Utrecht Fanjack van het seizoen 2014/2015. Dat is hét jack waarin de spelers van FC Utrecht het veld betreden voor de wedstrijden. Zondagmiddag, in het duel met Feyenoord, werd het voor het eerst gedragen door de spelers van FC Utrecht.

De blauwe editie van het FC Utrecht Fanjack van het seizoen 2014/2015 is er in kindermaten (116/128, 140/152 en 164/S) en voor volwassenen in de maten M, L, XL en XXL. Het stijlvolle, casual jack in de kindermaten kost 49,99 euro. De editie in volwassenenmaten kost 59,99 euro. Ideaal om te dragen in je vrije tijd of bij de wedstrijden van FC Utrecht.

Als één van de eersten dit mooie FC Utrecht-jack scoren? De FC Utrecht Fanshop is van dinsdag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur. Online kun je hem ook bestellen! Klik -HIER- om naar de webshop te gaan.