Kuipers arbiter bij FC Utrecht - Willem II

12 augustus 2014
WK-ganger krijgt in Utrecht assistentie van Van Roekel en Zeinstra.
De wedstrijd FC Utrecht - Willem II staat aanstaande zondag onder leiding van Björn Kuipers. De arbiter uit Oldenzaal was afgelopen zomer actief op het WK in Brazilië.

In Stadion Galgenwaard krijgt arbiter Kuipers aanstaande zondag assistentie van de heren Van Roekel en Zeinstra. De heer Otto is aangesteld als vierde official bij de eerste Eredivisiethuiswedstrijd van het nieuwe seizoen van FC Utrecht. 

Seizoenkaarthouders mogen zondag gratis iemand meenemen naar de wedstrijd! Heb jij een seizoenkaart van FC Utrecht en wil jij jouw gratis kaart voor Willem II-thuis aanvragen? Klik dan HIER om het aanvraagformulier in te vullen en voor meer informatie over de actie.