Vandaag speelt FC Utrecht O15 haar derde oefenwedstrijd tegen Brabant United O15. In de eerste helft is er een duidelijke verhouding tussen beide ploegen, waar FC Utrecht voornamelijk het balbezit heeft en Brabant United verdedigd in de kleine ruimte. In de 14e minuut valt dan ook de 1-0 voor FC Utrecht vanuit een goed genomen hoekschop. Vlak voor de rust breidt FC Utrecht haar voorsprong uit door een individuele actie en een goed schot op de goal, 2-0, dit is tevens de ruststand.

Het spelbeeld in de tweede helft is hetzelfde als de eerste helft. Het positiespel is beter verzorgd, waardoor het minder rommelig is. FC Utrecht creĆ«ert hierdoor de meeste kansen in de wedstrijd. Dit leidt dan ook tot de 3-0 eindstand. FC Utrecht scoort vanuit balverovering en weet dit goed uit te spelen.